http://www.thisisgloucestershire.co.uk/Cheltenham-s-Fashion-Beauty-week-going-FAB/story-18461141-detail/story.html#axzz2O7xdXgZ0

Det er modebegivenheden på alle læber dette spring. Form og Skønhed i Cheltenham er tilbage for dets næste år og opstillingen er større og bedre end nogensinde. Over syv dage fra 15-21. april, bliver byen transformeret ind i en mecca for fashionistas med tre snit-kantmoder udstillinger at inspirere os alle for den nye sæson. Lokal retailers indmeldte allerede sig sig at vise på catwalks inkluderer nationale mærker sådan som Hobbs, Joules, Pakhus, Oasis og Mark & Spencer sammen med uafhængige butikker Verite Louise, Sandra Dee, MeMeMe og Cotswold konstruktører Barrington Ayre og Melissa Antonious.

I en ophidsing eksklusiv, international mode vil konstruktør Masato, fra Tokyo, der har arbejdet med Giles Diakon, præsentere hans nye indsamlinger på det sorte bånd Tale af Byen begivenhed på fredag, den 19. april. Masato studerede kvinders modedesign på Central Helgen Martins og forbindet Giles Diakon hvor han hjalp til fandt GILES mærke, før søsætte hans egen etiket for to år siden. Menighed successen af sidst års Mode Uge, som organiseres af Gloucestershire Ekko og understøttet af Cheltenham Bykommuneråd, er udstillingsproducenterne en gang til Brian Brown & Jasmin, der har et kast af 30 professionelle modeller ordner til ynde catwalks.

Koreograf og danser Thomas Ashton er også blevet indmeldt at arbejde med Brian Brown & Jasmin på udstillingerne.

Lokale hårsaloner Rødmen og Fløde vil skabe noget fantastiske stile for catwalks og sminken samarbejder på Fordel på Støvler vil lægge sammen det ferske udseende for Moden Oprør udstilling på lørdag, 20. april hvor yngre tilhængere af mode vil kunne at blande sig blandt knald-opmoder beholdere, graffitikunstnere og to fashionable stænger, en for under 18s og en voksen VIP område, som formgives af Dvæler.

FAB projektdirektør Hayley Anderson-Dixon siger: ”Vor publikum kan forsikres, at dette års udstillinger vil være selv mere fortryllende og flot end sidste år med en berøring af teatralsk drama og dans tilføjede ind i blandingen.

”Om du er damer, der spiser frokost, eller du kan at lide at være flot udhalet til de ni og at nyde en nat ud med venner, eller du er en tilhænger af mode og er på-tendens og i-vogue er dit fokus, har vi noget for alle.

 
http://www.bostonglobe.com/lifestyle/style/specials/2013/03/10/spring-fashion-the-end-trend/JZgPaczw8w7ff8hVurLP4J/story.html

Marian Salzman, en av verdenens mest dekorert trendobservatører — det visjonære som blir kreditert med å forutsi den oppstigningen av metrosexual — prøver å feste øyeblikket moten trenden døde. Da den største trenden ikke ble noen trend i det hele tatt. Dagen la seg moten politiet deres merker. Du så mødre som gjør skoleløp i AG Olabukser, H&M T-SKJORTER, en gammel Chanel jakke, og Crocs på deres føtter», sier Salzman, shuddering. «Det var øyeblikket som liv sto stille». Året ? Kall det 2007 — og hvert år siden. Og nå har vi kommet til punktet hvor «sesonger spiller noen rolle, trender ikke spiller noen rolle ikke, ikke eld spiller noen rolle», sier enda en New York stil forecaster, Sharon Graubard. Som en person som er aldri helt «på trend,» jeg er tydelig slik ut av det at jeg ikke en gang har visst at det ikke var noen trend ikke å være på. Det burde ha kommet som gode nyheter, men jeg følte unmoored. Det er hyggelig å ha en titt å streve til, eller minst å spotte. Motetrender er som flymat i på den måten — objekt av derision som du finner deg mangle.

Men hva skjedde ? Har en broket mobb ladet frem, i magre bukser og pleated spillerom, plattformer og flat, baby-dokketopp og cinched midjer, nakne lepper og maraschino dummy, jumpsuits og bar midriffs, og topple en statue av Vogueeditor Anna Wintour ? Skyld det på grunge, sier Graubard, en eldre Visepresident og motedirektør på å forutsi av firma Stylesight. Ja plaid-flannel-and-clunky-boots titt av det tidlige› 90s. «Et par folk sa at det er en blits i gryta, men jeg forsto det som en groundswell, ser en komplett forandring i retningen i måten vi på klær. Hver artikkel av å kle blir et layering stykke. En kjole kan bli slitt over bukser». Hun kontrasterer at med moteriktigere tider. «I det› 80s som du måtte slite stor skuldrer,» sier hun. «Det var en silhuett, og hvis du har ikke slitt det, du følte som du var ut av mote. I det› 90s, var hele stilen minimalism. Hvis du slet noe broderte eller dekorerte, ville se du stum. Klar å sliting ble betraktet MidtAmerika. Men det er all sprukket åpen nå. Du kan slite noe som helst så lang som du sliter det med overbevisning».